Kwaliteit & Veiligheid

Asbest verwijderen is een gecompliceerd proces waarbij veiligheid, kwaliteit, gezondheid en de omgeving belangrijke pijlers zijn. Wij garanderen dat de asbestsanering snel en precies volgens de regels en wetgeving wordt uitgevoerd.

Waarom u voor Smits & Van Roy kunt kiezen:

 

- Smits & Van Roy is SC530 gecertificeerd. Daarnaast beschikken alle medewerkers over de certificaten DAV (Deskundig Asbest Verwijderaar), DTA (Deskundig Toezicht Asbestsloop) en VOL-VCA  (Operationeel Leidinggevenden).

 

- Smits & Van Roy heeft een eigen machinevloot van hoogwerkers, vrachtwagens, roterende verreikers, decontaminatie units en aggregaten voor de energievoorziening op een project. Al deze machines zijn goed onderhouden en gekeurd en kunnen flexibel ingezet worden op een project.

 

- De asbestsanering wordt uitgevoerd door de drie eigenaren Hans van Roy, Ton Smits en Willem Smits. Dit betekent dat de communicatielijnen kort zijn en dat u direct contact heeft met de uitvoerder. Miscommunicatie, vertraging of stilstand van de productie wordt tot een minimum beperkt.

- Wij kunnen snel schakelen als er zich calamiteiten zoals brand of storm voor mochten doen.

 

© 2015 Smits & Van Roy. Alle rechten voorbehouden. Privacy Policy

Webdesign Eindhoven: KarinVerbruggen.nl

- Veilig en deskundig verwijderen van asbest

- Goed opgeleid en betrokken

- Een eigen machinevloot

- Korte communicatielijnen, één aanspreekpunt, direct contact met de eigenaren.

Smits & Van Roy staat voor: