Asbestsanering bij sloop- en renovatieprojecten

Veel agrarische gebouwen, kantoorpanden, openbare gebouwen en woningen die voor 1994 zijn gebouwd bevatten vaak  zowel binnen als buiten materialen met asbest. Dit kan bijvoorbeeld gaan om asbesthoudende golfplaten, dakbeschot of ventilatiekokers.

Heeft u een stal, pand of woning met asbesthoudende materialen die verwijderd moeten worden omdat u het gebouw gaat slopen of renoveren?

Dan kan Smits & Van Roy de asbestverwijdering van A tot Z voor u regelen!

 

Als u kiest voor Smits & Van Roy hoeft u zich nergens zorgen over te maken, wij nemen u al het werk uit handen. Naast het deskundig en veilig verwijderen van het asbest volgens de regels en wetgeving van de overheid, zorgen wij ook voor de sloopvergunningen en meldingen bij de gemeente. Daarnaast transporteren wij de materialen in eigen beheer en voeren het af. Na afronding van onze werkzaamheden wordt uw project door een onafhankelijk laboratorium vrijgegeven.

 

De eigenaren van Smits & Van Roy voeren de asbestsanering zelf uit. Dus de aannemer van het project is tevens de uitvoerder. Dit betekent korte communicatielijnen, één aanspreekpunt, snel schakelen en duidelijke afspraken!

 

Renovatie van uw dak?

Naast het verwijderen van bijvoorbeeld asbesthoudende golfplaten op uw stal, kunnen wij ook het nieuwe dak voor u verzorgen. Wij hebben een netwerk van professionele partners die bijvoorbeeld uw nieuwe dak kunnen voorzien met sandwich panelen of golfplaten. Wilt u een duurzame oplossing zoals een nieuw dak met zonnepanelen? Dit is ook mogelijk! Neem contact met ons op voor meer informatie!

 

 

© 2015 Smits & Van Roy. Alle rechten voorbehouden. Privacy Policy

Webdesign Eindhoven: KarinVerbruggen.nl

- Veilig en deskundig verwijderen van asbest

- Goed opgeleid en betrokken

- Een eigen machinevloot

- Korte communicatielijnen, één aanspreekpunt, direct contact met de eigenaren.

Smits & Van Roy staat voor: